Илюстрациите, като неразделна неразделна част от домашния интериор

abstract paintingsРисунка, като важна частица от интериора на Вашата спалня
Спалното помещение не е само кътче, където нанкате, също така и местенце за релакс. Доста хора, още повече хора и студенти, обитаващи скромни апартаменти, съчетават всекидневната и спалнята в едно. В подобни апартаменти линията измежду дневната и спалнята се премахва. Не си мислете, че в спалното помещение не е нужна декорацията, точно обратното. Точно в спалното помещение човек изкарва голяма частица от собственото си време. Ето защо тук несъмнено е необходимо да се вземе под внимание на обзавеждането и декорацията.
Платната в спалнята, а и не единствено там, но и в цялото жилищно помещение, като му придават Вашата лична нотка, разбирането Ви към нещата от живота, Вашата гледна точка…

Изборът на мебели в спалното помещение, комбинирането на нюанси на стените с цвета на завесите или щорите… и в конкретния ред на мисли идва мига и за картините за декорация. Помещения без каквато и да е декорация за стена приличат на недовършени и безлични. Точно какви илюстрации ще окачите в стаята си се свежда до личен привкус и, разбира се до обстановката на помещението. Към съвременните вещи подхождат например утопични пейзажи, летни платна, фотографии в черно и бяло или “SPA” изображение за стената. За подбора на рисунка е възможно да се наблегне и над функционалната страна на спалното помещение, а именно мирния сън.

Уникална картина, като неразделна съставна част от изгледа на кухнята вивъв всяко едно помещение е възможно да сложим различни платна за украсяване, докато платно в готварското помещение по-рядко откриваме. Готварското помещение в това отношение, е трудна за украса – тя си има конкретно дефинирана роля. Помещението много често е много малко и стените са вопчти винаги ангажирани изцяло, като допълнително усложнява монтирането на рисунка. Значителна част от готварското помещение е заета от домакински уреди, шкафове, рафтове и плот за работа, точно за това в готварското помещение няма много място за украса. Независимо всичко, който има желание да създаде комфорт в кухнята си, може да извърши споменатото с правилните платна.

Картините в кухнята не са досадни.
В нета, така и в мебелните магазини безсъмнение вече се предоставят голям подбор от рисунки с добър вид. Специално за кухнята се предлагат изображения с мотив, който идеално се допълва в тази обстановка. Точно това е възможно да са илюстрации на плодове и зеленчуци, кафе, чай или бутилка вино.
При закачането на пейзажа е хубаво вземайки предвид близостта на готварската печка, понеже точно там е възможно тя да бъде повредена или изцапана. Рисунката също не трябва да е страшно огромна, тъй като драстично стеснява облика на кухнята.

За готварските помещения, които са с плочки на стената, най-вече край мивката, има различен вариант за украса. По керамични или гранитогресени плочки е възможно прекрасно да се поставят стикери с подходящи мотиви и така да се ободри помещението.